LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

dilluns, 30 de juny del 2014

173 WILLIE NELSON

Escoltarem avui la musica de Willie Hugh Nelson conegut com a WILLIE NELSON neix a Abbott, Texas, 30 abril de 1933) compositor, lletrista, cantant i guitarrista nord-americà de música country, que es va fer cèlebre com a representant de l'anomenat outlaw country, moviment derivat dels estils tradicionals Western i honky tonk de finals dels 50 i 60.
Fill de pares divorciats Willie, la seva germana i un amic van formar un grup quan eran a l'institut. Quan acaba els estudis marxa a les Forces Aèries del exercit pero l’abandona per problemes amb la seva esquena. Troba feina executant música country en una emissora de Fort Worth, alhora que cantava en bars honky-tonk. El 1956 es va traslladar a Vancouver, a l'estat de Washington, on va començar la seva carrera musical. Va vendre, per cinquanta dòlars, una cançó composta per ell, titulada Family Bible, que va ser un èxit en la versió de Claude Gray i des de llavors ha estat interpretada per nombrosos músics i és considerada un clàssic del gospel. Marxa a l'estat de Tennessee però no aconsegueix cap contracte. S’uneix al grup de Ray Price  com a baixista, gravant el tema Night Life, potser la cançó country més vegades versionada, tocant amb aquest grup Ray Price and the Cherokee Cowboys, moltes de les cançons de Nelson van ser èxits en les veus d'altres intèrprets country, entre elles Funny How Time Slips Away i Hello Walls. Escoltem dons aquestes primeres cançons a LAMEVAMUSICA a SANTS3RADIO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada