LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

dissabte, 21 de juny del 2014

172 Maceo Parker - Made by Maceo

Escoltarem avui musica funk, bona musica per ballar en aquesta revetlla de Sant Joan, diferent a la que trobareu en els locals clàssics i per això tenim a Maceo Parker un dels més importants saxofonistes i compositors del funk i he triat l’àlbum MADE by MACEO. La seva música és, com ell mateix afirma, "un 2% jazz i un 98% funk", encara que també sigui deutor del soul i del jazz, del soul dels seixanta. Els seus àlbums asseguren el gaudi a tot amant del funk i el soul dels setanta, per a aquells a qui se'ls ennuegui l'electrònica, aquí tenen un nom al que es poden apropar. Conegut per la seva llarga col·laboració amb el pare del soul James Brown (qui va fer famosa la coneguda frase "Maceo, I want you to blow" que mes o menys vol dir Maceo vull que volis). Ha participat en nombrosos projectes i grups amb George Clinton, Bootsy's Rubber Band, Parliament, Funkadelic, De La Soul, els JB horns i amb Prince i per a la seva Musicology Tour el 2004 .
Comencem a escoltar-lo amb els dos primers titols de l’àlbum Come by and see i Off the hook ara mateix al vostre programa de LAMEVAMUSICA a SANTS3 RADIO,
Maceo Parker néix a Kinston a Carolina del Nord el 14 de febrer de 1943. El seu pare tocava el piano, els tambors i cantava amb la seva mare a l'església. El seu germà Melvin toca la bateria i el seu germà Kellis el trombó. Ell i Melvin es va unir al grup de James Brown al 1964. A l’autobiografia de James Brown diu que originalment volia Melvin com el seu bateria, però va acordar contractar a Maceo com a part del tracte. Al 1970 Maceo Parker, el seu germà Melvin i alguns dels membres de la banda de Brown van fundar Maceo & All the King's Men. Tornen a la banda de James Brown al 1974 i aquest mateix any edita el single "Parrty - Part I" amb el grup Maceo & The Macks.
Escoltem dos temes mes d’aquest Made by Maceo , a la nostre emissora SANTS3RADIO i al nostre

 programa LAMEVAMUSICA Hats off to Harry i Quick step.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada