LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

dijous, 13 de juliol del 2017

311 -Resum 2 Temporada 2016-17

Bona nit a tothom, comença ara mateix el darrer programa de LAMEVAMUSICA d’aquesta temporada, si no tenim en compte l’especial per la Festa Major del nostre barri del proper mes d’agost. Indubtablement la temporada ha passat amb molta rapidesa, i ja ens hem menjat la setena temporada.
Som com sabeu a la sintonia 103.2 de SANTS 3 RADIO, el nostre tècnic es en Jordi Lozano a qui li agraeixo la seva col·laboració en tot el temps que som col·laborant. Soc Antoni Romero amb la creació del programa.
Recordeu que emetem en aquesta sintonia tots els divendres de 9 a 10 i els dilluns de 10 a 11 de la nit i si voleu per internet a SANTS3RADIO.CAT/LAMEVAMUSICA
Dir-vos que m’ho he passat fantàsticament al llarg d’aquest temps amb tots vosaltres compartint la música que m’agrada escoltar, però com que tots tenim ganes de canviar els hàbits en aquests mesos d’estiu, dons es convenient fer coses diferents. Així que agafem totes les forces aquest estiu aprofita’n la llargada dels dies, remullant-nos els peus o caminant per les muntanyes. Gaudim tot el que puguem per tenir mes força per quan tornem, que la cosa es prepara durilla. Així que anem contents i cofois per posar-nos morenos, la platja encara es gratis, aprofiteu-la.
Així dons com varem fer la setmana passada avui continuem amb el resum dels temes pero els mes suaus. I comencem amb el programa tribut dedicat a AL JARREAU que ens va deixar el passat diumenge día 12 de febrer i el tema triat es el directe We`re In This Love Together. També varen intervenir en un programa de LAMEVAMUSICA  dos grans del jazz i el blues DIANA SCHUUR i B.B. KING i la cançó I Can't Stop Loving You. I en aquest block de lo millor de la musica contemporània un altre as ELTON JHON amb la companyia de KIKI DEE i el seu directe Don't Go Breaking My Heart.
I ara marxem al Brasil, com ho varem fer en aquell programa 274 dedicat a ANTONIO CARLOS JOBIM i ELIS REGINA amb aquell regal d’àlbum titulat ELIS&TOM i un gran tema com es TRISTE, que segur gaudireu, com m’agrada la musica d’aquell país. I del Brasil pugem mes al nord fins als Estats Units d’on es BILLY PAUL que combina un pop convencional amb el soul i el funky amb influències electròniques i psicodèliques i que ens deixa un regal amb el nom It's Too Late. I com estem als Estats Units marxem cap al nord/est, exactament NOVA YORK que es on va néixer DON McLEAN que escoltarem amb el seu Castles in the air a LAMEVAMUSICA a SANTS3RADIO.
De l’àlbum GET UP gravat al gener de 2013 per Ben Harper està acompanyat pel cèlebre harmonicista de blues Charlie Musselwhite, escoltem la cançó  I'm in I'm Out and I'm Gone (She Got Kick), que correspon al programa 287. Desprès tindrem la distintiva veu, greu i trencada, i la característica tècnica de guitarra de CHRIS REA i el seu TWO ROADS, i tot seguint aquest similituts d’estils ens trovem amb un FRANK ZAPPA inigualable amb una de les seves composicions més reconegudes, Peaches En Regalia, barreja de rock, jazz i electrònica, tot ho escoltarem LAMEVAMUSICA a SANTS 3 RADIO. 
Astral Weeks Live at the Hollywood Bowl l’àlbum directe de VAN MORRISON sona essencialment tal i com es van desenvolupar els concerts i un dels temes que no varem poder escoltar perquè el temps dona el que dona es aquest The Way Young Lovers Do amb la veu del lleó de BELFAST, i ara anem a una musica tranqui-la d’un cantautor i guitarrista estat unidenc amb cinc premis Gramy i inclos al Salo de la Fama del Rock al 2000, i un dels artistes mes venuts de tots els temps JAMES TAYLOR i el seu LONG AGO AND FAR AWAY i tot dirigin-nos cap una musica mes simfònica tindrem el Love Theme From The Godfather de NINO ROTA de la pel·lícula EL PADRI. Les tenim sonant a LAMEVAMUSICA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada