LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

divendres, 7 de juliol del 2017

310 - Resum 1 temporada 2016/17

Com ja es habitual, reservo els dos darrers programes de cada temporada per fer un repàs a  la que jo considero la millor musica que hem escoltat durant aquesta temporada 2016-2017, des del primer d’aquell 16 setembre 2016 dedicat a CLIFF RICHARD & THE SHADOWS i fins al 309 de la setmana passada on intervenia la musica de LOU REDD, aquesta setmana escoltarem les cançons amb mes ritme i la propera seran les mes suaus i tranqui-les, això sí musica variada de tot tipus, com sempre a LAMEVAMUSICA.
I començarem escoltant a TXARANGO amb un tema del seu darrer àlbum EL COR DE LA TERRA que varem emetre el 14 d’abril i que es la que porta d’entrada, el seu títol OBRIU LES PORTES. Després de gairebé 4 anys de no llançar nova música Bruno Mars publica "24K Magic" com el primer senzill del seu disc, la cançó va aconseguir debutar en el lloc número 5 de Billboard Hot 100 i que es la triada. I del programa dedicat al grup de jazz swing Big Bad Voodoo Daddy i del seu disc homenatge a CAB CALLOWAY he triat el tema Come on with the 'come on'. Escoltem-les a LAMEVAMUSICA A SANTS3RADIO. El 16 de juny ens acompanyava al programa una banda de rock alternatiu estat unidenca formada al 1983 a Los Angeles RED HOT CHILI PEPPERS i el disc es STADIUM ARCADIUM i la canço a escoltar Hump de Bump. A la banda de rock RARE EART també aquest any va tenir el seu programa repasant el millor de la seva musica i clar el seu tema principal es GET READY que varem escoltar en la seva versió en directe de mes de 20 minuts pero avui ens conformarem amb la versió curta de 2:48. I continuem amb el rock amb un grup de la mateixa època i que varen ser teloners dels CREAM d’Eric Clapton DEEP PURPLE i el seu conegudíssim tema Black Night. . Escoltem-les ara aquí a SANTS3RADIO a LAMEVAMUSICA.
Mes rock en aquest programa de primer resum de la temporada de LAMEVAMUSICA, ara amb un dels reis del rock, cantant, compositor i pianista LITTE RICHARD i el tema triat LUCILLE. Molt de rock i jazz aquesta temporada com aquest THE CURE amb el seu post punk amb la estètica gòtica del seu líder Robert Smith i el tema a escoltar Boys Don't Cry. I també varem tenir musica de pel·lícula interpretada pel grup britànic PINK FLOYD que han estat considerats un dels mes influents de la historia del rock, la pel·lícula era THE WALL i el tema a escoltar la segona part d’Another brick in the wall, Sou a LAMEVAMUSICA a SANTS3RADIO.
Aquest any hem tingut de nou als QUEEN i la seva musica dels anys 1986 al 1991 i un tema de l’àlbum A kind of magic es FRIENDS WILL BE FRIENDS. Com també hem tingut la millor musica de Daniel Carbonell Heras, que tots coneixem com a MACACO, als seus orígens era un music de carrer a les Rambles de Barcelona, on a mes crea un projecte multicultural amb altres musics de altres països que també tocaven als nostres carrers i com a mostra aquest ONE STEP amb l’acompanyament de youssou ndour y omou sangare. I aquest any tambe hem tingut un segon programa dedicat a Isabelle Geffroy coneguda com a ZAZ, nascuda a Tours i ens deixa aquesta cançó Comme Ci, Comme Ça. Ah!! I continueu escoltant LAMEVAMUSICA a SANTS3RADIO en el seu primer resum de temporada.
I tanquen aquest primer resum de la temporada escoltarem els darrers temes, triat del programa n.292 dedicat a RUBEN BLADES una salseta per ballar JUAN GONZALEZ, a la que segueixen MANU CHAO i la seva cançó DESAPARECIDO i la darrera de la nit els GOSSOS i el seu mític CORREN. La propera setmana ens retrobarem amb un altre resum amb mes cançons de la temporada. Celebraré que haguem gaudit plegats del programa i recordar-vos que ens  trobareu tots els divendres i dilluns en directe o a qualsevol moment per Internet a SANTS3RADIO.CAT/LAMEVAMUSICA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada