LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

dissabte, 26 d’agost del 2017

312 - FESTA MAJOR DE SANTS 2017


Com sabeu la Festa Major del nostre barri de Sants es celebra enguany del 19 al 26 d’agost, i pel programa d’aquesta nit de LAMEVAMUSICA hem aconseguit uns convidats molt nostres, els hem vist i sentit a moltes festes de la Mercè a la Plaça de Sant Jaume. Bé dons aquest anys, encara que enllaunats els tindrem a la nostra emissora i al nostre programa. Prepareu-vos per escoltar i sobre tot ballar amb l’ ORQUESTRA PLATERIA grup de ball creat a la nostre ciutat el cap d’any de 1974, a l'antiga Sala Zeleste al carrer de l'Argenteria que per aquells temps era Calle Platería i per això el nom de l'orquestra. Tot i que el seu repertori és bàsicament en castellà, el seu gran èxit i Disc D'Or va ser la versió de la cançó de Rubén Blades PEDRO NAVAJA amb una primera INTRODUCCIÓ, i també enregistren alguns temes en català com GITANETS i MORENOS. Escoltem i ballem amb els primers temes de la nit que SANTS 3 RADIO us ofereix.
LA PLATERIA la van formar uns músics i cantants que decidiren interpretar per una nit un repertori "retro" de boleros, mambos, txa-txa-txes. Per fer-ho tot com un joc, canvien el seu nom en passar a formar part del conjunt: així en SISA esdevé Ricardo Solfa, Jordi Batiste serà Rocky Muntanyola i en Jordi Farràs es transforma en LA VOSS DEL TROPICO i per soposat en Manel Joseph “El Trilla”. Continuem amb la ballaruca amb tres temes, els dos primers del Gato Perez com son Barca, cielo y ola i Cha-cha-cha de la locura i segueix MAMBO n. 8 del cèlebre Perez Prado. Sou a SANTS3RADIO al programa LAMEVAMUSICA especial FESTA MAJOR.
Entre 1975 i 1977 participen al Festival Canet Rock. Amb el temps, l'Orquestra Plateria es professionalitza i es consolida al voltant del vocalista Manel Joseph com una orquestra catalana de ball que esdevindrà la més sol·licitada, juntament amb La Salseta del Poble Sec, a les festes majors de les poblacions més diverses. Escoltem ara la cançó SE VA EL CAIMAN del colombià Jose Maria Peñaranda a la que segueix NOSTÀLGIA del Porto-riqueny Marvin Santiago i traduïda al català per Manel Josep. I tot això a LAMEVAMUSICA especial FESTES DE SANTS.
La plaça de Catalunya barcelonina va ser a les Festes de La Mercè que l'Orquestra Plateria va iniciar el primer concert de la seva gira de comiat després de 40 anys de trajectòria musical. Tot i ser un motiu trist el seu comiat, aquest primer adéu va ser un festival de musica i de ball. Continuem amb mes rumbes oferides per LA PLATERIA triades d’aquell disc que anomenen GATISIMO dedicat a temes del cèlebre GATO PEREZ i ho fem escoltant LA RUMBA DE BARCELONA, SE FUERZA LA MAQUINA i S.O.S., a LAMEVAMUSICA DE FESTA MAJOR.
I ja arribem al final del nostre programa amb els darrers temes de la nit com son el pasdoble del barceloni Jaume Teixidor que anomena AMPARITO ROCA i desprès un fantàstic QUALSEVOL NIT POT SORTIR EL SOL d’en JAUME SISA. Si ens voleu tornar a escoltar, aneu a Sants3radio.cat/LAMEVAMUSICA
I fins aqui el nostre programa tan sols queda desitjar-vos BONA FESTA MAJOR i ens agradarà trobar-vos pels carrers del nostre barri. Fem barri tan en festes com desprès. Som en Jordi Lozano el súper tècnic i aquest que us parla Antoni Romero a la creació del programa.  I per totes i tots SALUT, SORT i MOLT BONA NIT,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada