LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

dissabte, 28 de novembre del 2015

234 - WOODY ALLEN: Music from his movies

Tenim avui la musica de les pel·lícules del director Woody Allen, extret del disc WOODY ALLEN: Music from his movies amb 2 CD que contenent 42 temes dels que escoltarem els temes que corresponguin a les pel·lícules mes antigues. En quan a Woody Allen, director  sempre s'ha caracteritzat per la peculiar i original selecció musical dels seus films. A més d'un gran director, toca habitualment a la New Orleans Jazz Band com a clarinetista professional. Així dons no es estrany per la seva cultura musical que les bandes sonores de les seves pel·lícules, siguin sempre tan adients, característica que resulta fàcil endevinar quan una obra li pertany tan sols amb els crèdits inicials i la música.
Allan Stewart Königsberg es el seu nom, va neixer a Brooklyn, l’1 de decembre de 1935, director, guionista, actor, músic, dramaturg, humorista i escriptor. Ha guanyant quatre vegades el premi Óscar. Es un dels directors mes respectats, influents y prolífics de la era moderna, arribant a produir des de el seus inicis l’any 1969 un total de 47 películas, una per any.

El 1972 Woody Allen realitza la pel·lícula PLAY IT AGAIN –Somnis de seductor-. Un cinefil pateix una extranya i recurrent al.lucinació: Humphrey Bogart li dona consells sobre com seduir a les dones, un matrimoni amic li presenten varies noies, pero te tan poca confiança amb ell mateix que les cites son un total fracàs. Escoltem el tema AS TIME GOES BY amb Arthur Dooley Wilson. Al 1978 ens va delectar amb Interiors i aquest es el tema triat de la orquestra de Tommy Dorsey Keepin' Out of Mischief Now i ho escoltem a  LAMEVAMUSICA a SANTS3RADIO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada