LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

divendres, 16 d’octubre del 2015

228 Frank Sinatra - Sinatra at the Sands

Sinatra at the Sands és un àlbum en viu de Frank Sinatra, gravat al 1966 al Copa Room del Sands Hotel i Casino de Las Vegas, acompanyat per l’orquestra de Count Basie, amb la direcció i arranjaments de Quincy Jones.
Va ser el primer àlbum en directe de Sinatra amb edició comercial que a mes conté moltes cançons que s'associen fàcilment amb ell.
Sinatra i Basie ja havien col·laborat anteriorment, exactament al 1962 amb el disc Sinatra-Basie i al 1964 amb It Might As Well Be Swing (Be podria ser Swing), tots dos amb el segell Reprise Records. El disc d’avui intentarem escoltar-lo amb la totalitat de cançons en las que intervé Frank Sinatra i he exclòs els monòlegs i els instrumentals, en total seran 16 els temes els que podrem gaudir.

Comencem amb els tres primers temes i al ser un directe el primer es la presentació tant de l’orquestra com del cantant i el tema Come Fly with Me, seguirà un tema dels germans Gershwin I've got a crush on you i el darrer d’aquest cicle un de Cole Porter I've got you under my skin. Quin luxe de compositors, d’orquestra i de cantant. Gaudim-los a la vostre emissora SANTS3RADIO i al vostre programa LAMEVAMUSICA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada