LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

diumenge, 23 de novembre del 2014

188 - The BEATLES ... i 1970

En les temporades anteriors del nostre programa li he dedicat cada any un programa als THE BEATLES, el darrer d’aquesta sèrie finalitzava a l’any 1969 i avui li dedicaré el cinquè i darrer d’aquesta sèrie i que correspon als àlbum LET IT BE de l’any 1970 i data de dissolució del grup i desprès el senzill FREE AS A BIRD del 1995 i que forma part del llançament del documental The Beatles Anthology. Que sigui el darrer de la sèrie no vol dir que no faci cap altre programa dels BEATLES que son els grans innovadors de la musica contemporània.  La seva discografia s’ha ocupat de continuar treien àlbums i antològics de cançons Beatles.
Això dons comencem a escoltar musica del LET IT BE que és el tretzè i últim àlbum d'estudi llançat per The Beatles com a grup, tot i que va ser gravat abans que Abbey Road. Editat al Regne Unit, el disc va sortir al mercat el 8 maig 1970. Va rebre crítiques dividides: uns van pensar que era necessari preservar el so original de l'àlbum editat el 1970, mentre que altres opinaven que no era més que un exercici d'oportunisme per part de l'ex-beatle McCartney. Sigui com sigui es tracta d'un àlbum controvertit des de la seva concepció: una vegada que van deixar de tocar en viu al 1966 per la impossibilitat de plasmar la seva música a l'escenari, els Beatles es van proposar gravar un àlbum per tocar un últim concert en viu, potser en un vaixell o en un lloc públic. Per tant, les sessions d'enregistrament del disc, que aleshores es deia Get Back, al·ludint al tornar a les arrels rockeres del grup van començar a ser filmades, al 1969, per Michael Lindsay. Els assajos van ser tensos, amb constants discussions entre els membres del grup , que des dels seus discos anteriors denotaven una convivència cada vegada pitjor i més hostil entre ells. Dons escoltem ja els els primers temes que son Two Of Us i Dig A Pony a LAMEVAMUSICA de SANTS3RADIO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada