LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

divendres, 16 de juny del 2017

307 - RED HOT CHILI PEPPERS -Stadium Arcadium

En el programa d’aquesta setmana escoltarem una banda de rock alternatiu estat unidenc formada al 1983 a Los Angeles, aquesta banda es RED HOT CHILI PEPPERS. Els integrants actuals son, el vocalista Anthony Kiedis, el guitarrista Josh Klinghoffer, el baixista Michael "Flea" Balzary, i el bateria Chad Smith. L'estil musical de la banda fusiona el funk tradicional amb el rock i el rock alternatiu incloent elements d'altres gèneres com el rap, pop rock, heavy metall, dance, punk, hip hop i indie rock. Són considerats els millors exponents del punk funk. El disc triat per avui es Stadium Arcadium novè àlbum d'estudi del grup, llançat durant el mes de maig de 2006. Va vendre més de 440.000 còpies als Estats Units en la primera setmana i va debutar com a número 1 en la llista del Billboard 200. D’aquest  l'àlbum es van extreure cinc senzills dels que escoltarem a LAMEVAMUSICA a SANTS3RADIO i per començar Dani Califòrnia i , «Snow ((Hey Oh)) »,« Desecration Smile »i« Hump de Bump ».
D'acord amb el cantant de RED HOT CHILI PEPPERS Anthony Kiedis, aquest àlbum que escoltem Stadium Arcadium es va planejar originalment com una trilogia d'àlbums que serien llançats amb sis mesos de diferència, però finalment va ser condensat en un àlbum doble, del que com es natural escoltarem tan sols un tastet, dons no disposem de les mes de dues hores necessàries. I continuant amb aquests senzills que van extreure Desecration Smile i Hump de Bump son dos titols mes que escoltarem junt amb la cançó homònima d’aquest doble CD Stadium Arcadium. Sou a LAMEVAMUSICA a SANTS 3 RADIO.
Aquest STADIUM ARCADIUM de RED HOT CHILI PEPPERS va ser generalment aclamat per la crítica per integrar diferents estils musicals amb els que la banda ha anat evolucionant amb el pas del temps. L'àlbum va guanyar cinc dels set premis Grammy a què aspirava el 2007, incloent el de Millor Cançó de rock (per Dani Califòrnia) i Millor Àlbum de Rock. El Cantant i lider Anthony Kiedis va atribuir l'èxit de l'àlbum a la millor dinàmica del grup, dient que "la química de la banda, quan es tracta d'escriure, és millor que mai. Sempre hi va haver una baralla per dominar líricament. Però ara estem prou segurs de qui som, de manera que tots ens sentim còmodes contribuint amb més i més material valuós i de qualitat ". She's Only 18, Warlocks i C'mon Girl, son els títols dels temes que escoltem ara mateix a LAMEVAMUSICA de SANTS 3 RADIO.
RED HOT CHILI PEPPERS varen enregistrar el doble CD Stadium Arcadium que escoltem avui l’any 2005 a The Mansion, l'antiga llar d'Harry Houdini on la banda ja havia gravat el 1991 l'àlbum que els va llançar a la fama internacional, Blood Sugar Sex Magik, pero aquesta vegada no es van quedar a viure allà durant tot el període gravació, com si ho havien fet amb l’anterior. Donada la reputació d'aquella casa d'estar "encantada", el guitarrista John Frusciante va assenyalar que sentia que "hi havia éssers d'intel·ligència superior controlant el que estava fent, i no sabria com explicar-ho ... per a mi estava clar que la música arribava d'un altre lloc que no era jo" . Continuem escoltant-los ara amb els temes WET SAND, SO MUCH I i STORM IN A TECAUP a LAMEVAMUSICA de SANTS3RADIO.

I ara si, ja ens acomiadem de tots vosaltres, desitjant-vos que hagueu gaudit d’una part d’aquest doble CD STADIUM ARCADIUM dels RED HOT CHILI PEPPERS amb el darrer tema de la nit  Turn It Again.  Agrair la col·laboració d’en Jordi Lozano com sempre el nostre tècnic. Recordeu que som amb vosaltres tots els divendres de 9 a 10 del vespre i repetim dilluns de 10 a 11 de la nit. I sempre ....a   Sants3radio.cat/lamevamusica. Soc Antoni Romero i tan sols queda desitjar-vos MOLT BONA NIT i SALUT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada