LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

divendres, 30 de setembre del 2016

270 - PINK FLOYD -The Wall



Escoltarem avui musica de pel·lícula interpretada pel grup britànic PINK FLOYD que han estat considerats un dels mes influents de la historia del rock. El membres fundadors de la banda foren Syd Barrett, Roger Waters, Rocjard Wright i Nick Mason. Es van donar a conèixer als clubs underground londinencs a finals del 1966 i ja al 1967 varen publicar un single i un llarga durada.
The Wall és un film britànic de 1982 dirigit per Alan Parker, basat en l'àlbum de Pink Floyd The Wall. El guió va ser escrit pel cantant i baixista de Pink Floyd, Roger Waters. Així dons aquesta serà, en el màxim que doni el temps del programa, la musica original del PINK FLOYD per THE WALL, film britànic dirigit per Alan Parker.
THE WALL es una pel·lícula altament metafòrica i rica en simbolisme i so. Presenta pocs diàlegs i és conduïda principalment per la música de Pink Floyd. La sinopsis d’aquest fil tracta de Pink, el cantant d'un grup musical, arrossega des de la seva infància una sèrie de traumes causa de la dura educació que va rebre. Cansat de tot el que envolta la seva professió, s'acaba refugiant en les drogues com a única opció per trencar amb el mur que ell mateix ha creat al seu voltant. Escoltem ja musica d’aquest film i comencem amb la cançó emblemàtica de la pel·lícula de la que escriuen tres parts, aquesta es Another Brick In The Wall Part I, The Happiest Days Of Out Lives i la segona part d’ Another Brick In The Wall. Sou a LAMEVAMUSICA a SANTS 3 RADIO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada