LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

dijous, 22 de setembre del 2016

269 - Big Bad Voodoo Daddy

Avui la cosa va de Swing i Jazz, i per tots aquells que no conegueu als Big Bad Voodoo Daddy, dir-vos que aquesta es una banda de neoswing, que venen del Sud de California quan es va fundar al 1989. El seu lider i fundador Scotty Morris va triar el nom del grup quan el legendari guitarrista Albert Collins li firmà un poster que deia “TO SCOTTY, THE BIG BAD VOODOO DADDY”.
Com us deia l'any 1989, Scotty Morris va fundar la banda amb Kurt Södergren. La banda va llançar dos CDs, "Big Bad Voodoo Daddy" i "Watchu 'Want for Christmas?" amb el seu propi segell discogràfic, Big Bad Records, abans d'arribar a un gran èxit amb les cançons utilitzades com a part de la banda sonora de la pel·lícula "Swingers" de 1996.
Des de llavors, van signar amb la discogràfica Capitol Records, realitzant gires, llançat múltiples CDs i cançons, de les que algunes han estat utilitzades en pel·lícules i sèries, com la comèdia d'animació The Wild i en l'especial de nadal de la sèrie animada de Disney -Phineas i Ferb-. En total han editat 9 àlbums d’estudi mes un directe de compilacions i un single.

De tots aquests discos de la Big Bad Voodoo Daddy, he triat un disc homenatge que aquest grup li dedica a CAB CALLOWAY i que anomenen How Big Can You Get?: The Music of Cab Calloway. I com que aquest àlbum dura 44 minuts, tindrem temps per escoltar alguns dels seus millors temes.

I comencem amb aquesta musica swing, molt i molt alegre i ballable al 100 per cent, amb els tres primers titols Come on with the 'come on', Calloway Boogie i The call of the Jitterbug. Sou a LAMEVAMUSICA a SANTS 3 RADIO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada