LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

dissabte, 20 de juny del 2015

218 Rhythms del mundo

Rhythms del Mundo, es el títol d’un àlbum col·laboratiu sense ànim de lucre, que va sortir a la venda al 2006. En ell, diversos artistes transporten les seves cançons a gèneres com el són cubà o afro-cubà. La idea original va sorgir el 2005, gràcies a Kenny Young, Ron OEHL i Els Berman Brothers, durant el Festival de Cinema de Sundance. Algunes de les cançons es van adaptar a l'espanyol, altres van incorporar la lletra original però van canviar el ritme i els instruments. Van participar artistes veterans i novells del món anglòfon; pel que fa als ritmes cubans, van ser artistes veterans, amb una gran presència, encara que indirecta del col·lectiu Buena Vista Social Club. Aquest disc es fusiona amb un repartiment estel·lar de músics cubans entre ells Ibrahim Ferrer i Omara Portuondo aquest col·lectiu cubà amb pistes d'Estats Units, Regne Unit i artistes irlandesos com Dido, Arctic, Monkeys, U2, Coldplay, Sting, Jack Johnson, Marron 5, Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs o altres. 
Aquest fantàstic àlbum Rhythms del Mundo, te una durada de mes de una hora, per tant he hagut de triar, i sincerament m’ha costat treure els temes que avui no sonaran, perquè es un gran àlbum en tota la seva longitud, per tant parlaré poc i escoltarem la millor musica.
I comencem amb els Coldplay i el seu tema CLOCKS que pertany al seu segon disc i es tracta d'una de les cançons del grup amb més èxit, aquí amb un ritme caribeny totalment diferent al seu registre. Desprès escoltarem Better Together  cançó escrita i interpretada per Jack Johnson, cantautor, músic, director de cinema i surfista hawaià que va assolir força èxit comercial després del llançament del seu primer àlbum al 2001, i les escoltem a la sintonia 103,2 de SANTS3RADIO i al teu programa de LAMEVAMUSICA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada