LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

dissabte, 27 d’abril del 2019

389 - LEON BRIDGES

Avui escoltarem soul amb la veu d’un texà nascut al 1989 amb el nom de LEON BRIDGES que va actual el 11 juliol passat al Festival de Pedralbes de la nostra ciutat. La seva carrera comença escrivint cançons i aprenent a tocar la guitarra per acords simples tan sols per acompanyar les seves lletres. Tocava en nits de micròfon obert al voltant de Fort Worth, la seva ciutat, mentre treballava com a rentaplats fins que va signar per Columbia Records en 2014. Va ser la seva cançó Lisa Sawyer, sobre la conversió de la seva mare, que primer defineix el seu estil. Es al febrer del 2015 que llença el seu primer single amb el tema COMING HOME i aquests son els dos primers temes al nostre programa d’avui a SANTS3RADIO.
LEON BRIDGES comença a escriure i interpretar música soul al estil anys 50s i 60s. La canço del seu single va tenir molt d'èxit i es va convertir en una de las 10 pistes mes virals a Spotify el mateix mes del seu llançament. El seu àlbum debut fou llançat l’estiu de 2015 amb el mateix nom COMING HOME i Bridges fou portada de la revista Fort Worth al maig del mateix any por sus èxits vocals i el seu estil retro. Aquest primer àlbum va ser nominat com a Millor Àlbum de R&B en la 58ª edició anual dels Premis Grammy. Escoltem BETTER MAN, Twistin' & Groovin' i There She Goes. Sou a LAMEVAMUSICA de SANTS3RADIO. A més dels seus propis shows, Leon Bridges també va donar suport a Pharrell Williams a l'Apple Music Festival el 26 de setembre 2015. En obrir en l'íntim Roundhouse, va poder interpretar èxits del seu àlbum debut Coming Home. També va ser el convidat musical destacat a Saturday Night Live el 5 de desembre de 2015, on va tocar Smooth Sailin amb una banda de complerta, i va cantar River amb només cantants de suport i orgue, acompanyant-se a si mateix a la guitarra i a LAMEVAMUSICA aquí a SANTS3RADIO les escoltarem. LEON Bridges també va participar en la cançó Kevin del duet de hip hop americà Macklemore & Ryan Lewis, que va ser llançada en el segon àlbum de llarga durada del duo, com també l’any 2016 amb el cantant Nick Waterhouse, guitarrista, compositor, productor de discos de Los Angeles, sobre tot en temes de blues, jazz i soul amb qui grava el tema KATCHI. Dons aquest dos temes els tenim i escoltem a SANTS3RADIO -LAMEVAMUSICA. I el 4 de maig de 2018 LEON BRIDGES llença al mercat el seu segon àlbum d’estudi Good Thing, que va ser recolzat per tres senzills: Aquest primer tema Bet Is not Worth the Hand, te algunes semblances en els primers acords amb el tema de Curtys Mayfield «The Makings of you» Bad Bad News i Beyond. Aquest disc va rebre comentaris generalment positius de les crítiques i va debutar al número tres de la USBillboard 200. I las escoltem tot seguit a LAMEVAMUSICA. SHY un número afable amb similituds de Al Green e Isley Brothers, atrau ràpidament a Leon Bridges cap el seu modest i cavaller ser, mentre que clarament sembla que vulgui arribar a un públic mes ampli, intentant apropar-se molt suaument al terreny de Bruno Mars amb un petit funk de la zona alta amb el tema IF IT FEELS FOOD i acabem el programa amb You Don't Know, un sofisticat i agradable post-disco. I amb aquest darrers temes acomiadem el programa de la setmana, sabeu que si voleu tornar a escoltar aquest o qualsevol altre programa els trobareu a SANTS3RADIO.CAT/LAMEVAMUSICA. SALUT per a totes i tots i recordeu que tots els divendres i dilluns som amb vosaltres i en directe. Roger Gonzàlez com a tècnic de so i Antoni Romero amb la creació del programa. Molt bona nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada