LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

divendres, 19 d’abril del 2019

388 - MAROON 5

El grup Maroon 5 va ser el passat mes de febrer, junt amb l’esport, el protagonista, de la Super Bowl, una de les grans cites molt a pesar de les polèmiques que eclipsen la cèlebre competició i que van desistir artistes com Rihanna y Pinkde actuar en el seu mític descans. Dons d’aquesta banda que ens farà ballar i que segurament agradarà a molts de vosaltres escoltarem la seva millor musica. Un grup de pop rock estatunidenc format a Los Angeles l’any 1994. Els membres actuals de la banda son el vocalista Adam Levine, el teclista i guitarrista Jesse Carmichael, el baixista Mickey Madden, el guitarrista James Valentine, el bateria Matt Flynn, el teclista PJ Morton i el multi instrumentista Sam Farrar. El seu àlbum debut va ser Songs About Jane, publicat el juny de 2002, amb el que varen aconseguir discos d'or, Platí i triple Platí en diversos Països del món. Escoltem ara els quatre títols triats d’aquest primer disc, com son Harder to Breathe, This Love, She Will Be Loved i la darrera Sunday Morning que sonen a LAMEVAMUSICA de SANTS3RADIO.
Quan el guitarra James Valentine s'uní a Kara s Flowers al 2001, que va ser el primer nom de la banda varen acordar canviar-lo per Maroon, i tornar-lo a canvianr poc després al actual Maroon 5 degut a un conflicte de nom. La banda actua a Nova York i Los Angeles com a presentació. L'estil grunge de la veu del vocalista de MAROON 5, Adam Levine, ha inspirat a molts cantants solistes amateurs que han copiat el seu estil.
Al 2007 llencen el seu segon àlbum d’estudi It Will not Be Soon Before Long, editant al mes de març el primer senzill d’aquest disc Makes Em Wonder, que escoltarem juntament amb Little Of Your Time
al vostre programa LAMEVAMUSICA.
HANDS ALL OVER és el tercer àlbum d'estudi de MAROON 5 llençat al setembre de 2010 i va ser produit per Robert Mutt Lange, qui ha treballat també amb artistes com AC/DC, The Corrs o Shania Twain. El primer senzill d’aquest disc va ser Misery, i arriba fins a un quart senzill on fa un duo amb Christina Aguilera, presentant el 21 de juliol de 2011 al programa The Voice, amb el títol Moves Like Jagger, títol que fa referència a l'habilitat per ballar que te Mick Jagger, el líder dels Rolling Stones. I comencen a sonar i recordeu que sou a LAMEVAMUSICA.
El 9 de març de 2012, és va anunciar que el teclista Jesse Carmichael és prendria un temps indeterminat per tal de centrar-se més a els seus estudis de música i de "salut espiritual". Els MAROON 5 continuava treballant en el seu quart àlbum d'estudi amb l'ajuda de PJ Morton. Aquest quart àlbum, el titulen Overexposed i fou Llença't el 26 de juny de 2012. El seu lider Adam Levine digue: "Aquest àlbum és el nostre disc més pop i més divers». Escoltem d’aquest disc Payphone a duet amb el raper Wiz Khalifa, Daylight i Lucky Strike a LAMEVAMUSICA a SANTS3RADIO.
RED PILL BLUES és el sisè àlbum d'estudi de la Maroon 5, edita el 3 de novembre de 2017 essent el primer llançament de la banda que presenta al multi-instrumentista Sam Farrar, com a membre oficial després de convertir-se en membre de la gira al 2012. El títol de l'àlbum es refereix al terme de ciència ficció de prendre la píndola vermella o la píndola blava, que es va originar a la pel·lícula de ciència ficció de 1999 Matrix. L'àlbum presenta aparicions com a convidats com al tema WHAT LOVERS DO a qui acompanya Sza o HELP ME OUR amb Julia Michaels, o acompanyat pel raper FUTURE en el tema COLD. Sou a SANTS3RADIO –LAMEVAMUSICA-
I amb la cançó Girls like you acomiadem el programa d’avui dedicat al grup MAROON 5, amb el desig que hagi sigut del vostre gust, bona musica i molta alegria, sabeu que som amb vosaltres tots els divendres i repetim dilluns. I sempre a Sants3radio.cat/lamevamusica. El nostre tècnic Roger Gonzalez i qui us parla Antoni Romero us desitgem MOLT BONA NIT i SALUT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada