LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

dissabte, 10 de novembre del 2018

366 - ALICIA KEYS


El programa d’aquesta setmana serà dedicat a Alicia Augello Cook, coneguda com Alicia Keys, que neix al barri de Manhattan de Nova York el 25 de gener del 1981, canta i composa R&B, es filla de una italoamericana i un pare afroamericà. Alicia Keys ha venut més de 25 milions de discs i ha guanyat nombrosos premis, entre aquests nou Grammys, onze Billboard i tres American Music Awards. De tot el que ha editat he triat per escoltar el seu primer àlbum en directe que anomena UNPLUGGED gravat al juliol de 2005, o tot el que podem en el que donen els 55’ minuts del nostre programa. I comencem com aquest disc amb l’intro a Capella, a la que seguiran KARMA, HEARTBURN i A WOMAN’S WORTH. Sou a LAMEVAMUSICA A SANTS3RADIO.
Pianista de formació clàssica, Alicia Keys ja composava cançons a l’edat de 12 anys i va signar als 15 per Columbia Records, i parlant d’aquest UNPLUGGED que escoltem va ser nominat a cinc premis Grammy l’any 2006 en dos dels seus singles, com aquest Unbreakable i després escoltem el tema compost per PRINCE How Come You Don't Call Me, que ja sonen A LAMEVAMUSICA de SANTS3RADIO.
Alicia Keys va interpretar i gravat el seu lliurament de la sèrie MTV Unplugged al juliol de 2005 a la Brooklyn Academy of Music afegint durant aquesta sessió nous arranjaments a les seves cançons originals. D’aquest àlbum va vendre un milió de còpies als Estats Units.
En quant a la seva vida privada esta casada des del 2010 amb el productor d'hip hop Swizz Beatz (Kasseem Dean). Keys va donar a llum al seu fill Egipte Daoud Dean l'octubre de 2010 i el seu segon fill, Genesis Ali Dean, al desembre de 2014. Escoltem tot seguit If I Was Your Woman, If I Ain't Got You i Every Little Bit Hurts que també com a single va ser nominat als Grammy. Sou a LAMEVAMUSICA aqui a SANTS3RADIO.
En general l'àlbum UNPLUGGED d'Alicia Keys va rebre crítiques positives, encara que també negatives centrades sobretot en el fet que no és un disc unplugged a l'ús, sinó més aviat un disc en directe malgrat haver-se gravat amb el segell de MTV Unplugged. Streets of New York City i You Don't Know My Name son els temes que escoltem tot seguit a LAMEVAMUSICA.
I els darrers temes del disc i del nostre programa son Stolen Moments i Fallin', que escoltem i serveixen per acomiadar-nos fins la propera setmana. Sabeu que si voleu tornar a escoltar aquest o qualsevol altre programa els trobareu a SANTS3RADIO.CAT/LAMEVAMUSICA.
SALUT per a totes i tots i recordeu que els divendres i dilluns som amb vosaltres i en directe. Roger Gonzàlez com a tècnic de so i Antoni Romero amb la creació del programa. Molt bona nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada