LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

dijous, 1 de novembre del 2018

364 - LA PEGATINA -2-

Continuem al programa d’aquesta setmana, allò que vàrem començar la anterior i que correspon al concert que el 7 d’octubre de 2016 varen gravar LA PEGATINA. Aquest directe que comprèn un CD/DVD que va ser gravat al Festival Arenal Sound al País Valencià, concretament a Borriana i que pertany a l’espectacle “LA GRAN PEGATINA”.
Continuant el resum de la cronologia de la seva historia, recordo que el mes de febrer de 2011 presenten el disc que els consolidarà com un dels grans grups estatals i europeus. L'àlbum portà per nom Xapomelön. Al disc, hi participen Joan GarrigaAmparo Sánchez, els rapers In*digna i les Sey Sisters. L'any 2011 visiten la Xina amb una gira especial anomenada La PegaChina i a finals de febrer de 2013 publiquen el seu quart disc Eureka!, que conté 15 cançons. En aquest disc hi participen Mario Díaz, Romi Anauel, Love of LesbianEsne Beltza i els sicilians Baciamolemani i estrenen el documental La Pegatina: El docu. Musica de la segona part d’aquest concert i comença amb MIRANDA – LACON CON GRELOS – FOXY&BILLY – EL REVULSIU – Y SE FUE. Escoltem-los a LAMEVAMUSICA de SANTS3RADIO. 
A principis de 2014 LA PEGATINA presenten la seva nova gira Lloverá y yo vére Tour on continuaran tocant els seus temes estrella per diferents països. El dia 12 de maig surt a la venda el seu cinquè treball titulat Revulsiu. Un disc en el que tenen la col·laboració de Dubioza Kolektiv, Capitán Cobarde, Ska-P, Hanggai, Turttle Island, MS Maiko, Rayden del grup A3Bandas i Oques Grasses. El van presentar a Madrid, Barcelona i Bilbo i la seva gira va passar per Asia, Europa i Sud-amèrica però sense oblidar-nos d'altres llocs catalans com el Canet Rock, el Clownia o localitats com Mataró, Igualada o Mollerussa. Escoltem ara ¿Cómo explicarte, Olivia, La marée monte, No som d'aquí, a LAMEVAMUSICA aquí a SANTS3RADIO.
Diuen ells mateixos a la seva pagina que “La Pegatina és, sens dubte, el millor revulsiu emocional que pot haver damunt d'un escenari. La seva festa és inusual en tant que enèrgica, divertida i ballable. Espectacle i adrenalina fins arribar a l'èxtasi. Mai es cansen de repartir alegria i bogeria allà on van. Se'ls ha vist a més de 30 països (Mèxic, Argentina, Equador, Uruguai, Xile, Xina, Japó, Canadà i gran part d'Europa) i ja superen els 1100 concerts amb només 15 anys de vida. El seu estil és variat: passen del merengue a la rumba o a l'ska amb gran facilitat i poden fer embogir el públic amb punk gitano o, simplement, amb càntics hooligans. Versàtils i sempre anaeròbics, La Pegatina ja ha editat set discos, un documental i, fins i tot, un vídeojoc. Els títols que ara escoltem son Que bonito es el amor, Sueños de sirena i Una mirada, a LAMEVAMUSICA aquí a SANTS3RADIO.
Lloverá y yo veré, Presentaciones i MARI CARMEN, son els darrers temes de la nit i amb els que arribem al final d’aquest segon i darrer programa del concert de LA PEGATINA que anomenen LA GRAN PEGATINA. Sabeu que si voleu tornar a escoltar aquest o qualsevol altre programa els trobareu a S3R.CAT / LAMEVAMUSICA. SALUT per a totes i tots i recordeu que tots els divendres i dilluns som amb vosaltres i en directe.  Roger Gonzàlez com a tècnic de so i Antoni Romero amb la creació del programa. Molt bona nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada