LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

divendres, 3 de febrer del 2017

288 - DIANA SCHUUR & B.B.KING

Dos grans musics son els que tenim al nostre programa d’aquesta setmana DIANA SCHUUR i B.B. KING amb un disc editat l’any 1994 HEART TO HEART, un gran disc on trobem a BB KING un dels grans mestres de la guitarra de blues i també un cantant extraordinàriament dotat. El seu talent en el seu instrument són tan grans que tendeixen a eclipsar la seva sentimental i sofisticada veu, però aquell que possiblement pugui dubtar de la seva capacitat ho farà no més en escoltar aquest HEART TO HEART, en que unit a la cantant de pop-jazz i blues Diane Schuur ens donen deu pistes, si mes no sorprenents. Podríem dir que potser alguns dels arranjaments de corda i sintetitzador son una mica innecessaris, ja que la música és hàbilment emmarcada pel piano, guitarra, baix i bateria.
A BB KING ja li he dedicat dos programes de LAMEVAMUSICA però la novetat d’avui es DIANE SCHUUR, que neix el 10 de desembre de 1953 a Tacoma i cega per complicacions a l'hospital. Anomenada Deedles des de nena, Shurr va descobrir el món del jazz a través del seu progenitor, que tocava el piano, i la seva mare, que posseïa una formidable col·lecció de discos de Duke Ellington i Dinah Washington. Gràcies a la seva oïda privilegiada, va començar a tocar el piano de forma autodidacta fins que amb tan sols 10 anys va donar el seu primer concert, en un hotel de Tacoma. Escoltem ja els dos primers temes de la nit No One Ever Tells You i I Can't Stop Loving You a LAMEVAMUSICA a SANTS3RADIO. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada