LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

dissabte, 15 d’octubre del 2016

272 - RARE EARTH



Al 1961 un grup d’amics de l’escola secundaria forma una banda i l’anomenen com a THE SUNLINERS, on es van moure en el terreny del soul i blues, i aixi varen continuar durant uns set anys quant el grup decideix canviar el nom de la banda per RARE EART, dons d’aquesta banda escoltarem la seva millor musica. No tan sols va ser un canvi de nom si no que les seves influències es van estendre al llavors naixent jazz rock, a la contraportada del seu primer disc, es reivindicaven com propers a Blood, Sweat & Tears. La formació de Rare Earth en aquesta primera època, la composaven Gil Bridges (veu, saxo, flauta i percussió), Rod Richards (guitarra i veu), John Persh (baix i veu), Kenny James (orgue i piano) i Pete Riviera (bateria i veu).
El seu primer disc es del 1969 i el seu nom Get Ready, el tema central homònim ocupa tota una de les cares del LP, els de vinil, mentre que la versió senzilla d'aquest tema només contenia tres minuts dels mes de vint del tall original. Es tractava d'una versió d'un tema de The Miracles. Al nostre programa, per suposat escoltarem la versió tal i com era, es el millor tema d’aquest grup i el que els va fer famosos, sense aquest titol, probablement seria una banda un tant anodina. Preparats dons per escoltar aquests mes de 20 minuts de GET READY a LAMEVAMUSICA de SANTS3RADIO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada