LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

dissabte, 16 de gener del 2016

241 - LED ZEPPELIN (1973-1975)

Farem en el programa d’aquest vespre el segon capítol de la musica de Led Zeppelin des de l’any 1973 amb l’àlbum Houses of the holy, passant pel Physical Graffiti del 1975, acabant al 1976 i l’àlbum PRESENCE. Recordem com ja varem dir al programa 197 del 27 octubre del 1974 que LED ZEPPELIN fou un grup de rock dur britànic, considerat un dels més importants d'aquest gènere i un dels més coneguts i populars durant la dècada dels 70. Fundat l'any 1968 per Jimmy Page reconegut músic de sessió, el vocalista Robert Plant, John Paul Jones com a baixista i al teclats i John Bonham a la bateria. La banda es mantingué en actiu des la seva fundació i fins a l'any 1980, que es va dissoldrà per la mort accidental de John Bonham.

Així dons anem pel primer disc de la nit HOUSES OF THE HOLY, publicat al 28 de març del 1973, fou un àlbum en el que el grup va experimentar amb altres gèneres musicals i altres tècniques de composició, van experimentar amb música índia en el tema THE SONG REMAINS THE SAME, o amb balades acústiques a THE RAING SONG. La portada de l'àlbum va causar polèmica, ja que hi apareixen uns nens despullats escalant una costa empedrada a la Calçada del Gegant a Irlanda del Nord, cosa que provocà que es prohibís la seva venta en alguns països, entre aquests, com no l’Espanya del dictador PACO FRANCO. Escoltem aquests dos temes a la vostre emissora SANTS3RADIO i al vostre programa LAMEVAMUSICA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada