LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

dissabte, 3 de gener del 2015

194 - BRUCE SPRINGSTEEN

Abans que res desitjar-vos un bon any 2015. Que veritablement sigui un any que ens dugui mes llibertat, mes feina, uns sous dignes i que tothom pugui tenir com a mínim una vida mes feliç. Com a mes aquest serà any de moltes eleccions, hauríem de fer el possible per NO VOTAR a aquells partits que ens han dut en aquesta situació en la que estan deixant el nostre poble, diguem-li Barcelona, Catalunya o Espanya, i com a conseqüència han fet molts mes pobres amb i pel seu enriquiment. Partits que han tingut corruptes i als han tapat perquè la conxorxa entre tots ells correspon a tècniques mafioses. Per tant recordem que si votem CORRUPTES serem també cooperadors.  
I anem dons per aquest primer programa de l’any i per celebrar-ho tenim aquest disc magnífic, alegre i 100% rock de Bruce Frederick Joseph Springsteen, més conegut amb el nom de BRUCE SPRINGSTEEN i també com The Boss, guitarrista, cantant i  compositor dels Estats Units Americans. I el disc que escoltarem es Born in the U.S.A. Live, un directe que és una edició limitada en DVD d'un concert de Bruce Springsteen i la E Street Band, gravat al Hard Rock Calling Festival a Londres el 30 de juny de 2013. I aquest DVD amb la que tots els temes corresponen al àlbum amb mateix titol, publicat el 4 de juny de 1984 i que comença amb aquests dos temes Born in the USA i COVER ME. Sou ara mateix sonen a LAMEVAMUSICA de SANTS3RADIO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada