LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

diumenge, 17 de juliol del 2011

42 i darrer de la temporada 2010/2011 - JOHN SCOFIELD 18/07/2011

Avui darrer programa de la temporada, marxem de vacances, que ja ens toca.
John Scofield (nascut el 26 de desembre 1951 a Dayton -Ohio-), sovint s’el nomena com "SCO", compositor i guitarrista de jazz nord-americà, que ha tocat i ha col·laborat amb musics com Miles Davis, Charles Mingus, Herbie Hancock, Pat Metheny, Medeski Martin & Wood entre molts altres  artistes coneguts. Scofield es un gran especialista en el jazz fusió, funk, blues, soul, i altres formes de la música moderna dels Estats Units.
Dedicarem el programa al disc That's What I Say: John Scofield Plays the Music of Ray Charles, que es un àlbum d’homenatge a Ray Charles. Es clar amb l’estil de John Scofield amb una gran guitarra, molt de ritme en tots els temes. Aclarir-vos que l’únic tema que no sentireu avui es Busted perquè es la sintonia del nostre programa LAMEVAMUSICA i es clar el sentim cada setmana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada