LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

divendres, 14 de desembre del 2018

371 - SELAH SUE

Al programa de la setmana escoltarem els que en semblen els millors temes de SELAH SUE nascuda com a Sanne Putseys el 3 de maig del 1989 Leefdaal -Bèlgica-. Als quinze anys va aprendre a tocar la guitarra acústica i també va començar a escriure les seves pròpies cançons. Quan tenia disset anys, un productor belga li va demanar que cantés algunes demos de les seves cançons, després de la qual cosa la discografica Universal li va oferir un contracte. Ella s'hi va negar, perquè volia cantar les seves pròpies cançons. Aixi arriba el seu primer EP compost per 6 temes que llença l’any 2009 sota el títol BLACK PART LOVE, del que escoltarem la cançó que dona títol al disc mes RAGGAMUFFIN, el seu segon EP llançat al octubre 2010 a LAMEVAMUSICA.
Va ser al 2010 que SELAH SUE, va cantar a la majoria dels festivals més grans de Bèlgica i també fora del seu país natal en grans festivals als Països Baixos a França i a Hongria. El 4 de març de 2011 va llançar el seu àlbum debut homònim que va aconseguir el lloc número 1 a la Llista de Àlbums de Bèlgica i també a Holanda, França i Suïssa. D’aquest àlbum he triat Mommy, Please amb la col.laboració del raper Cee-Lo Green i la darrera dd’aquesta serie Fyah fyah, i recordeu que ho escolteu a LAMEVAMUSICA de SANTS3RADIO.
El 10 de desembre de 2011, guanya tres premis de la indústria de la música flamenca i el 20 d'octubre de 2012, Selah Sue actua al casament reial de Guillem de Luxemburg amb Stéphanie de Lannoy, mentre que al 2012 edita un àlbum de recopilació que anomena Rarities on trobem temes com Famous i On the run, I les escoltem a LAMEVAMUSICA de SANTS3RADIO.
El 27 d'octubre de 2014, Selah Sue va llançar una nova cançó, Alone, que forma part del EP del mateix titol, la cançó va ser un èxit comercial i va aconseguir el número 1 a Valònia i va ser un dels 10 millors èxits a Flandes i França. També d’aquest disc escoltarem el tema TOGETHER, amb la col.laboració del músic nord-americà Childish Gambino. L'àlbum va aconseguir el número 1 tant a Flandes com a Valònia i als Països Baixos i nominada a 3 premis en els 2015 Music Industry Awards. Finalment va guanyar el premi a Millor artista femenina solista, ja per cinquena vegada. Escoltem aquest dos temes al vostre programa de LAMEVAMUSICA.
Al maig de 2014, Selah Sue va fer públic que havia estat lluitant contra la depressió en la xerrada flamenca "Reyers Laat" i va admetre que ha estat prenent medicaments des que tenia 18 anys. Va afirmar que els antidepressius la van ajudar a ser la persona que és ara i que la va ajudar a aconseguir el seu èxit. El 26 de març de 2015 edita Reason segon àlbum d'estudi de l'artista belga on trobem els temes Sadness, I Won't Go For More i The Light.
A l’octubre 2016 SELAH SUE anuncía a travès de vídeo que espera el seu primer fill que neix al març 2017 amb el nom de SETH. I acabem el programa d’aquesta setmana dedicat a la cantant belga amb temes trobats a la xarxa que anomenen com a RARITIES, escoltem VALERIE recordeu-la però no compareu en la veu de l’AMY, Ain't no sunshine escrita per Bill Withers i versionada per un munt de cantants i aquesta es la versió de la SELAH acompanyada pel també belga Ronny Mosuse i la darrera de la nit SOUL BREAK un directe amb un conjunt jazzístic molt jove, que em serveixen per acomiadar el programa dedicat a la cantant belga SELAH SUE. Recordeu que som amb vosaltres tots els divendres de 9 a 10 del vespre i repetim dilluns de 10 a 11 de la nit. I sempre a Sants3radio.cat/lamevamusica. El nostre tècnic Roger Gonzàlez i qui us parla Antoni Romero us desitgem MOLT BONA NIT i SALUT.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada