LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

divendres, 7 de desembre del 2018

370 - ELVIS PRESLEY Live LAS VEGAS cd.2


Permeteu-me que repeteixi el que deia al programa 347 del 11 de maig passat quan parlava d’ELVIS PRESLEY anomenat REI DEL ROCK nascut a Tupelo al 1935 i al 1977 mora a Memphis, el seu estil característic de cantar, els seus moviments agressius a l'escenari, el seu carisma i altres qualitats li van permetre convertir-se en una gran figura de la història de la música. A més dels seus múltiples àlbums, la qualitat de les cançons que va interpretar és el que li segueix generant nous seguidors entre les noves generacions. Escoltarem avui el segon dels 4 Cds d’una caixa publicada al 2001 i que comprenen enregistraments en viu d’espectacles de l’ELVIS a LAS VEGAS a través de cada dècada de la seva carrera. El disc numero 2 que escoltarem avui comprèn l’espectacle complet de l'11 d'agost de 1970 i els dos que manquen els deixarem per posteriors programes.
Deixem-nos de parlar perquè l’interessant es escoltar la veu del Rei, aquest si, votat per tots aquells que ens agrada la musica i el rock en particular. Faré les menys interrupcions possibles, i per tant comencem amb la seva musica però m’estalviaré tots els minuts possibles de presentacions per part de l’ELVIS PRESLEY. I per començar tenim a la primera tongada:That's All Right, 2:47 I Got A Woman, 2:34 Hound Dog, 3:59 Love Me Tender, 2:56 There Goes My Everything, 3:56 Just Pretend, 4:18 I recordeu que ho escolteu a LAMEVAMUSICA de SANTS3RADIOA més dels seus múltiples àlbums, la qualitat de les cançons que va interpretar és el que segueix generant nous seguidors entre les noves generacions. ELVIS PRESLEY ha encapçalat per molts anys, la llista dels artistes morts amb major recaptació pèls seus productes, desbancat únicament per Kurt Cobain l'any 2006. Cada any la seva casa-mansió a Graceland és visitada per milions de persones de tot el món. És la segona casa més visitada dels Estats Units, darrera de la Casa Blanca. Però anem pel programa d’avui i la seva musica escoltant les següents cançons:
I Just Can't Help Believin', 4:53 Something, 3:38 Walk A Mile In My Shoes, 2:12 You've Lost That Loving Feeling, 5:32 I les escoltem a LAMEVAMUSICA de SANTS3RADIO.Són molts els músics i cantants que reconeixen que Elvis va ser l'espurna que va canviar la música popular i a tota una generació, i que gràcies a ell, ells van prendre el mateix camí. Elvis Presley va deixar de ser una icona nord-americana, per a convertir-se en una icona de culte mundial.t. Mes musica: Polk Salad Annie, 5:10 One Night, 2:00 Don't Be Cruel, 1:34 Love Me, 1:56 Instrumental Vamp, 0:58 Heartbreak Hotel, 2:19 . i tot al vostre programa de LAMEVAMUSICA.
I com tot te el seu final acabem el programa d’aquesta setmana dedicat en aquest primer disc de LIVE LAS VEGAS de L’ELVIS PRESLEY amb aquests darrers temes: Bridge Over Troubled Water, 4:14 Suspicious Minds, 6:05 Can't Help Falling In Love, 2:07 When The Snow Is On The Roses, 1:27 , que em serveixen per acomiadar el programa dedicat al REI DEL ROCK. Recordeu que som amb vosaltres tots els divendres de 9 a 10 del vespre i repetim dilluns de 10 a 11 de la nit. I sempre a Sants3radio.cat/lamevamusica. El nostre tècnic Roger Gonzàlez i qui us parla Antoni Romero us desitgem MOLT BONA NIT i SALUT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada