LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

diumenge, 19 d’agost del 2018

357 - Especial FESTA MAJOR DE SANTS

Com sabeu la Festa Major del nostre barri de Sants es celebra la setmana que coincideix amb Sant Bertomeu, patró del nostre barri i pel programa d’aquesta nit de LAMEVAMUSICA he volgut la millor cantant dels últims temps i que malauradament ens va deixar massa aviat, amb tan sols 27 anyets el 23 de juliol del 2011, ella era AMY WINEHOUSE. L’àlbum triat en aquesta ocasió es Amy Winehouse a la BBC un àlbum pòstum en viu de la cantant i compositora anglèsa. Va ser llançat el 12 de novembre 2012. Aquest àlbum juntament amb l'anterior Hidden Treasures, son a benefici de la Fundació Amy Winehouse. Compta amb cançons en viu realitzades per Winehouse a la BBC especials durant els anys 2004 al 2009. Escoltem i ballem els primers temes de la nit, segur que a ella la faria feliç, i perquè aquesta musica no pari o faré en blocs de cinc cançons. Al primer grup ballarem amb: 
Know you now (live at leicester summer sundae 2004)
Fuck me pumps (live at t in the park 2004)
In my bed (live at t in the park 2004
October song (live at t in the park 2004)
Rehab (live at pete mitchell 2006) i recordeu que sou a LAMEVA MUSICA EN FESTES que SANTS 3 RADIO us ofereix. 
Amy Winehouse va néixer en el si d'una família jueva i amb tradició musical en el jazz. Es va criar en l'àrea de Southgate, al nord de Londres. Va créixer escoltant diferents tipus de música des de Salt 'n' Pepa a Sarah Vaughan i li van regalar la primera guitarra als 13 anys. Com a curiositat, solia actuar en directe per petits "pubs" de Londres, fou una cantant i compositora destacada per les seves mescles de diversos generes musicals, destacant el jazz, el blues, el R&B, el soul, l’ska i qualsevol altre gènere. El seu registre vocal seria de contra alt que fou descrit com acústicament poderós i molt capaç d’expresar les seves emocions. Escoltem ara: 
You know i'm no good (live at jo whiley live lounge 2007)
Just friends (live at big band special 2009)
Love is a losing game (live at jools holland 2009)
Tears dry on their own (live at jo whiley live lounge 2007)
Best friends, right - (live at leicester summer sundae 2004) Sou a SANTS3RADIO al programa LAMEVA MUSICA EN FESTES. 
I ja arribem al final del nostre programa amb els darrers temes de la nit. 
I should care (live at the stables 2004)
Lullaby of birdland (live at the stables 2004)
Valerie (live at jo whiley live lounge 2007)
To know him is to love him (live at pete mitchell 2006 I també escoltarem un tema inèdit que no correspon a aquest àlbum però que el seu compositor Cil Cang ha volgut pujar a youtube i que es aquesta My Own Way cantada per una molt jove AMY. 
I fins aquí el programa LAMEVA MUSICA EN FESTES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada