LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

dilluns, 23 de juliol del 2018

356 - RESUM 2


Dir-vos que m’ho he passat fantàsticament al llarg d’aquest temps amb tots vosaltres compartint la música que m’agrada escoltar, però com que tots tenim ganes de canviar els hàbits en aquests mesos d’estiu, dons es convenient fer coses diferents. Així que agafem totes les forces aquest estiu aprofita’n la llargada dels dies, remullant-nos els peus o caminant per les muntanyes. Gaudim tot el que puguem per tenir mes força per quan tornem, que la cosa es durilla. Així que anem contents i cofois per posar-nos morenos, la platja encara es gratis, aprofiteu-la.
Com vàrem fer la setmana passada avui continuem amb el resum dels temes i comencem amb el programa del 2 de marc d’enguany on us deia que Ringo Star és l'únic Beatle que no ha aconseguit cap número 1 a les llistes d'èxit del Regne Unit i escoltàvem YOU’RE SIXTEEN que tot seguit repetim i la setmana següent el dia 9 de marc era CHRIS REA que amb la cançó Driving Home For Christmas s’havia convertit en una popular cançó nadalenca al Regne Unit. I la nostre cantant ANDREA MOTIS amb qui començàvem el programa amb Exactly Like You una cançó popular, musicada per Jimmy McHugh i lletra de Dorothy Fields, tot un estàndard de jazz del 1930 versionada per molts i molts cantants i orquestres. I tot a LAMEVAMUSICA a SANTS3RADIO.
PENTATONIX es un grup a capella de cinc persones originari de Texas, al 2015, varen publicar el seu quart àlbum d'estudi, essent el primer llançament de la banda que presenta un material predominantment original i del que escoltem CAN’T SLEEP LOVE i al programa 344 el nostre grup AMICS DE LES ARTS del que he triat el single que oferien en descarrega gratuïta Ja no ens passa. La setmana següent era John Fogerty líder dels Credence on era el tema Down on the Corner el track triat. Sou a LAMEVAMUSICA a SANTS3RADIO.
La cantant i music BIG MAMA THORNTON aquella dona reconeguda per la seva forta veu, per la seva grandària i la seva personalitat ens oferia HOUNG DOG que va ser la cançó amb la que BIG MAMA va obtenir un gran èxit. Després Elvis Presley va fer la seva versió que Jerry Leiber i Mike Stoller al 1952 varen escriure per a ella, arribant a número 1 en el Billboard charts durant set setmanes, escoltem dons l’original i la versió de l’Elvis. I BOB SEGER va llançar a mitjans 1991 el seu catorzè àlbum The Fire Inside obtenint la cançó C’est la vie un gran èxit. I tot ho escoltarem LAMEVAMUSICA a SANTS 3 RADIO.
PETER CETERA qui va se líder dels CHICAGO ens oferia un duet amb Ronna Reeves cantant un remake del clàssic d’ABBA, SOS. El passat 8 de juny escoltàvem el primer programa de LAMEVAMUSICA dedicava a un disc jockey i aquest es PAROV STELAR de qui trio el tema ALL NIGHT. I tot seguit escoltarem dos cantants reconeguts per les defenses al nostre país el primer es Lluis Llach que interpreta L’ESTACA mentre que la mallorquina MARIA DEL MAR BONET ens oferia TANT COM TE CERC i les tenim sonant a LAMEVAMUSICA.
La londinenca DUSTY SPRINGFIELD ens oferia I Only Want to Be With You, mentre CRIS DE BURG interpretava THE LADY IN RED dedicat per la seva dona i Dr. John ens deixava aquell Don't Get Around Much Anymore, que son els darrers temes d’aquesta temporada, si exceptuem el programa especial de Festa Major del nostre barri de Sants.
Desitjar-vos un fantàstic estiu, que tots aquells que podeu fer vacances tan si marxeu com si us quedeu i que les gaudiu al màxim, reposeu i carregueu les piles per afrontar el darrer trimestre que desitjo ens porti el millor pel país i per nosaltres. Segur que sabeu que SANTS3RADIO serà amb vosaltres sobre tot a les FESTES DE SANTS d’aquest estiu amb programes i informació al detall de tots els carrers i les unitats mòbils no deixarem un pam de barri en festes sense recorre’l.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada