LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

divendres, 27 d’abril del 2018

345 - John Fogerty The Long Road Home In Concert

John Cameron Fogerty conegut com a JOHN FOGERTY neix el 28 de maig de 1945 a Berkeley –California- músic, cantant i compositor. Juntament amb Doug Clifford, Stu Cook i el seu germà Tom Fogerty, va fundar la banda Creedence Clearwater Revival, per la qual va ser el principal cantant, guitarrista i compositor. El grup va comptar amb nou primers deu senzills i vuit Àlbums d'or entre 1968 i 1972, i és va incorporar a l'Saló de la Fama del Rock and Roll el 1993. Després que sortis de Credence el 1972, Fogerty va tenyir una carrera com a solista molt reeixida. Prepareu-vos per pasar una bona nit escoltant el millor rock de John Fogerty i que els Credence van fer famosos. I Comencem amb el disc en directe gravat que anomena John Fogerty The Long Road Home In Concert Avui no parlaré massa i deixaré escoltar aquest fantàstic àlbum que comença:
1. "petita Intro" – 0:37 seguida de 
2. "Travelin' Band" – 2:24 
3. "Green River" – 3:21 
4. "Who'll Stop the Rain" – 3:02 
5. "Lodi" – 3:39 
6. "Lookin' Out My Back Door" – 2:48 
7. ""Born on the Bayou" – 4:10 
8. "Bootleg" – 2:51 
SOU A LAMEVAMUSICA de SANTS3RADIO. 
JOHN FOGERTY ha llançat nou àlbums d'estudi entre el seu àlbum debut, The Blue Ridge Rangers, del 1973, i el seu més recent llançament, Wrote a Song for Everyone , del 2013. També ha llançat 26 senzills. El llançament de l'àlbum més exitós és Centerfield del 1985 . L'àlbum va arribar a n.1 en el Billboard 200. Continuem amb la musica d’aquest molt bon disc en directe John Fogerty The Long Road Home In Concert, escoltarem ara 
1. Have You Ever Seen the Rain?" – 2:46 
2. "Tombstone Shadow" – 3:54 
3. "Keep on Chooglin'" – 4:09 
4. "Sweet Hitch-Hiker" – 2:49 
5. "Hey Tonight" – 2:30 
6. "Down on the Corner" – 2:56 
7. ""Up Around the Bend" – 2:49 
8. ""Fortunate Son" – 2:52 
9. "Bad Moon Rising" – 2:17 
10. ""Proud Mary" – 3:56 
En aquest directe anomenat John Fogerty The Long Road Home In Concert, hi han col.laborat com a musics: 
John Fogerty – veu principal, guitar, harmònica, producció Bob Britt – guitar, veu coral Billy Burnette – guitar, veu coral Matt Nolen – teclats, guitar George Hawkins, Jr – bass guitar, veu coral John Molo – bateria 
I finalitzo el programa amb el tema Sweet Hitch-Hiker que acomiada el programa de la setmana. Celebraré que haguem gaudit plegats del concert de rock d’aquesta nit, agrair la col·laboració d’en Roger Gonzàlez el nostre tècnic i recordeu que som amb vosaltres tots els divendres i repetim dilluns. I sempre a SANTS 3 RADIO.CAT/LAMEVAMUSICA. Soc Antoni Romero a la creació del programa i tan sols queda desitjar-vos MOLT BONA NIT i SALUT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada