LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

dissabte, 13 de gener del 2018

330 - OQUES GRASSES

Tenim al programa de la setmana una banda de musica catalana, exactament de la comarca del Osona, tenen un estil variat i toquen quasi tot però potser anant cap el reggae pop, aquesta banda es Oques Grasses.
Excepte dos dels seus membres la resta han estudiat a l'escola superior de musica de Catalunya. El seu primer CD es de l'any 2012 el titulen UN DIA NO SE COM, que podeu descarregar en la seva totalitat de la seva pagina. Després de la seva autoedició i la presentació van fer molts concerts i aixi varen connectar amb el seu public en un gran concert a la Sala Apolo. Tot això els va dur a ser finalistes del premi al Disc Català de l'any 2013. I començarem la musica amb aquest primer àlbum del que he triat els temes CAVALL ESTABLE, CUL i RITME SALVADOR. Sou a LAMEVAMUSICA de SANTS3RADIO.
Digue-n'hi com vulguis és el segon disc d'OQUES GRASSES que varen publicar l'any 2014 aconseguint guanyar el Premi Enderrok al grup revelació del mateix any. També aquest segon disc com l'anterior del 2012 varen ser presentats a la Sala Moscou a Torelló i degut al bon resultat van voler repetir l'experiencia. Trobem en aquest àlbum deu cançons, amb aquell diferent so que els fa diferents i que saps que son OQUES GRASSES. I com que son una banda molt alegre escoltem tres temes amb un ritme fantàstic com son CANTIMPLORES, FILL DE MARIA i SONUNUCELL a LAMEVAMUSICA. Sou a SANTS 3 RADIO.
Trobem en aquest segon disc d'OQUES GRASSES, Digue-n'hi com vulguis un disc ple de ritmes i matisos, tots ells alegres amb unes bones lletres i que ens fan oblidar aquells mals moments que ens dona aquesta vida. Darrerament hi han una colla de grups catalans alegres que junt amb OQUES GRASSES ens fan veure el mon d'un altre manera i caram ens posen a ballar, com TXARANGO, DIVERSIONES, LA PEGATINA i tants altres. El darrer tema que escoltarem d'aquest disc es FINALS BLAUS. Al 2015 OQUES varen participar al Disc de la Marató, amb el tema ARA QUE TINC VINT ANYS d'en Serrat i també i precisament amb LA PEGATINA varen fer una col·laboració traient aquesta BANANERES que escoltem junt amb les dues anteriors aquí a LAMEVAMUSICA.
"You Poni" és el tercer lliurament d'OQUES GRASSES, editat al 2016 on trobem uns arranjaments de Marc Parrot que donen al grup una solidesa, sonant mes acuradament pero en sense perdre la seva alegria. Aquest disc, potser mes que els anteriors es un revolotum de ritmes i podem trobar temes com aquests CARA DE CUL, FULLAR SEMPRE i PEDRES ALS AVIONS que escoltem ja a LAMEVAMUSICA de SANTS3RADIO.

"Meravellós desastre", ha sigut l'espectacle amb el que Oques Grasses es van acomiadar del seu public i ho varen fer amb els actors Galdric Plana i Anna Bussanya representan l'obra en cinc ocasions. Dessitgem que tan sols per un temps breus el temps necessari per treballar en el seu nou disc que preveuen pel 2019. I nosaltres també ens acomiadem amb els darrers temes de la nit, que son Ball de mànec, Plora i riu i Fer-te feliç. Celebraré que haguem gaudit plegats del programa, agrair la col·laboració d’en Roger Gonzàlez el nostre tècnic. Recordeu que som amb vosaltres tots els divendres de 9 a 10 del vespre i repetim dilluns de 10 a 11 de la nit. I sempre a SANTS 3 RADIO.CAT/LAMEVAMUSICA. Soc Antoni Romero a la creació del programa i tan sols queda desitjar-vos MOLT BONA NIT i SALUT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada