LA MEVA MÚSICA

Programa setmanal amb la música que a mi m’agrada escoltar, música clàssica es a dir música de sempre, Opera, Simfònica, Jazz i contemporània de musics que també m’agraden, per exemple The Beatles, The Queen i tants altres, i que desitjo que coincidim amb tots aquells que vulgueu escoltar-les amb mi. Cada programa el dedicaré tan sols a un tipus de música, o un concert, en sense barrejar-los, la música de cada programa es aquella que m’agrada escoltar quan estic llegint, sopant amb uns amics, fruint d’una conversa o simplement escoltant la música que m’agrada.

divendres, 29 de març del 2019

385 - SOLEDAD GIMENEZ


Presuntos Implicados era una banda espanyola creada al març de 1983 a Yecla, Múrcia. La banda estava originalment composta pels germans Sole Giménez i Juan Luis Giménez, i el seu amic Pablo Gómez. Dons d’aquest grup però sobre tot de la que considero lider SOLE GIMENEZ es de qui escoltarem la millor musica que ens varen oferir. Aixi l’any 1985 editen el seu primer enregistrament, Danzad, Danzad Malditos, El 1987, van gravar el seu àlbum De sol a sol i la seva cançó, EN LA OSCURIDAD va ser escollit millor single de l'any per RNE aconseguint ser de doble platí. Al 1989 treuen ALMA DE BLUES, on la veu de Sole i la seva forma tan personal d'interpretar les cançons troba el seu millor vestit en el tema que dóna títol a l'àlbum, una composició que va trencar motlles i que Sole dedica a Billie Holiday, en aquest disc també trobem ME DAS EL MAR que sonen a LAMEVAMUSICA de SANTS3RADIO.
El moment de més popularitat de PRESUNTOS IMPLICADOS i SOLEDAD GIMENEZ ho aconsegueixen amb discos de gran èxit com SER DE AGUA del 1991, on trobem títols com Como Hemos Cambiado, LLOVIO totes dues amb letra de la Sole i BARBARA DEL CAMPO, que en el seu moment van ajudar al reconeixement del grup, segueix escrivint i component cançons que són reflex de moments de la seva vida. Dons aquests tres temes son els que escoltarem tot seguit a LAMEVAMUSICA.
Després dels èxits obtinguts amb Alma de Blues i Ser de agua, Presuntos Implicados i Sole Gimenez es van traslladar el 1994 a Londres per gravar nou disc EL PAN Y LA SAL, disc que aconseguiria el número 1 en vendes el mateix dia del seu llançament. Els temes que l’integren segueixen la mateixa filosofia que els seus dos predecessors, temes suaus i agradables que animen o porten records del passat, com MI PEQUEÑO TESORO, composta per ella mateixa amb motiu de la seva primera maternitat. També trobem títols com LAS PALABRAS DE AMOR i TU TIERRA Y MIS SEMILLAS, que les escoltem tot seguit a LAMEVAMUSICA.
Aquests anys li resulten inoblidables per les experiències que viu dins i fora del seu grup, són anys en què treballa i coneix a artistes molt admirats per ella com Joan Manuel Serrat, Ana Belén, Joaquín Sabina, Armando Manzanero i molts altres. Així al 1995 treu un doble CD en directe, llançat també en VHS, aquell format de video avui oblidat. Aquí trobem un duet amb Teo Carralda i la Soledad Gimenez en el tema LA NOCHE i un altra amb la Randy Crawford i la cançó FALLEN, amb els que acomiadem el programa dedicat a la càlida veu de la SOLEDAD GIMENEZ i la seva banda PRESUNTOS IMPLICADOS amb la discogràfica fins l’any 1995, veurem si en un altre oportunitat podem escoltar la resta fins dates mes properes. Celebraré que haguem gaudit plegats del programa, agrair la col·laboració d’en Roger Gonzàlez el nostre tècnic. Recordeu que som amb vosaltres tots els divendres de 9 a 10 del vespre i repetim dilluns de 10 a 11 de la nit. I sempre a SANTS 3 RADIO.CAT/LAMEVAMUSICA. Soc Antoni Romero a la creació del programa i tan sols queda desitjar-vos MOLT BONA NIT i SALUT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada